A klub a keddi tájékoztatás szerint megpróbál mindent megtenni a fertőzés megelőzése érdekében, ezért új szabályokat léptetett életbe, hogy minimalizálja az esetleges megbetegedéseket.
 
A vezetőség a sportolók és a szakmai stáb tagjai részére megtiltotta a zárt téri kulturális és szórakozási helyszínek látogatását, a külföldre utazást és Győr elhagyását. Utóbbi alól csak különengedéllyel mentesülhetnek az érintettek.
 
A klub minden csapatánál kötelező lett edzés előtt a testhőmérséklet mérése, a labdák edzés utáni fertőtlenítése, edzés előtt és után a kézfertőtlenítés, valamint a csapatok buszainak fertőtlenítése utazás előtt.
 
Külső személyek - azaz rokonok, szurkolók és a sajtó munkatársai - kizárólag szájmaszk viselése mellett tartózkodhatnak a sportolók közelében.
 
A rendelet kimondja azt is, hogy aki bármilyen klubon kívüli sporteseményen vesz részt, csak két negatív teszttel térhet vissza csapatához, melynek költségeit vállalnia kell.
 
A női NB I 2020/2021-es idénye a tervek szerint október elején rajtol, a győriek emellett az Európa Kupában is érdekeltek lesznek.